«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Vocea ONG va poate publica informatiile

Data adaugare: 2014-08-06
Postat de: Fundatia Alaturi de Voi Romania

A aparut primul numar al publicatiei „Vocea ONG” – un ziar al  societatii civile, editat de Federatia Organizatiilor Neguvernamentala pentru Servicii Sociale, ce este distribuit in tirajul de 1500 de exemplare, din care 1000 la chioscurile din Iasi, impreuna cu Ziarul Evenimentul.

Vocea ONG apare in editie print  lunara si saptamanal in editii electronice, aducand in spatiul public informatii din comunitate privind probleme de interes pentru ONG-uri si beneficiarii lor.

Vocea ONG poate fi citita si in format electronic pe http://voceaong.wordpress.com/2014/08/06/vocea-ong-numarul-1/ .

Asteptam de la dumneavoastra informatii de larg interes pe care sa le publicam in paginile Vocii ONG pe adresa: redactie@voceaong.ro , dar va rugam sa aveti in vedere necesitatea anticiparii evenimentelor cu minimum 4, 5 zile.

Precizam ca ziarul este realizat la Iasi, prin proiectul ”VOCEA ONG pentru comunitate!”, implementat la nivelul Regiunii Nord Est, de catre un consortiu de organizatii din Iasi - Fundatia “Alaturi de Voi” Romania - solicitant, Asociatia Alternative Sociale, Asociatia Salvati Copiii Iasi, Centrul de Dezvoltare Sociala, Centrul Diecezan Caritas, Fundatia COTE, Fundatia Iosif, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Star of Hope si Fundatia World Vision Romania- parteneri, dar are distributie nationala prin faptul ca se expediaza pe email catre 10.000 de adrese.

Proiectul ”VOCEA ONG pentru comunitate!” este finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

De asemenea ne puteti oferi feedback cu privire la publicatia noastra la aceeasi adresa a redactiei: redactie@voceaong.ro sau pe facebook contul Vocea ONG.


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile