«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Asociația Minte Forte organizează Cafeneaua Centrul Minții

Data adaugare: 2014-01-17
Postat de: Minte Forte

Pe 18 ianuarie 2014, Asociația Minte Forte organizează un eveniment nou de informare despre sănătatea mintală în sala Casino din Parcul Central, între orele 14:00-20:00. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Centrul Minții și se va axa pe activități de informare a vizitatorilor cu privire la subiecte despre sănătate mintală.

Voluntarii organizației vor împărți pliante informative pe teme de interes general din domeniul sănătății mintale, vor organiza pentru vizitatori diferite activități psihologice utile pentru dezvoltarea lor personală, îi vor încuraja să povestească despre aspectele pozitive din viața lor și să reflecteze câteva momente asupra motivelor pentru care trebuie să fim recunoscători.

De asemenea, vor fi încurajate socializarea și întrebările vizitatorilor pe subiectele de interes despre sănătate mintală. Dialogul și discuțiile de grup vor fi susținute de sponsorul nostru Starbucks, care va oferi cafea și ciocolată caldă celor care ne vizitează.

Evenimentul are ca scop informarea publicului despre importanța sănătății mintale și despre modalități de prevenire și tratamentul problemelor de sănătate mintală. Totodată, evenimentul urmărește conștientizarea publicului despre aspectele pozitive din viață care merită observate și valorificate.

DESPRE PROIECTUL CENTRUL MINȚII

„Centrul Minții - consiliere psihologică și informare în sănătate mintală” este un proiect prin care Asociația Minte Forte sprijină îmbunătățirea calității vieții populației clujene prin facilitarea accesului la consiliere și psihoterapie și prin informare și educare în ceea ce privește sănătatea mintală. O echipă de 10 psihologi stau la dispoziţia clujenilor care se confruntă cu probleme de sănătate mintală sau se regăsesc în categorii de risc, oferindu-le şedinţe individuale şi de grup contra unei contribuţii de 10 RON/şedinţă. Pentru mai multe informaţii sau pentru programări, ei sunt invitaţi să sune la numărul de telefon 0743 568 525, să scrie la adresa consiliere@minteforte.ro sau să consulte pagina web a proiectului http://minteforte.ro/activitate/centrul-mintii/.

DESPRE ASOCIAȚIA MINTE FORTE

Minte Forte este o organizație non-profit din Cluj-Napoca, înființată în 2010, care promovează sănătatea mintală. Informații despre proiectele și evenimentele noastre puteți găsi accesând     link-ul http://minteforte.ro/.


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile