«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Asociatia Minte Forte Cluj lanseaza campania de constientizare "Mintea ta e in mainile tale"

Data adaugare: 2014-05-06
Postat de: Minte Forte
Mintea ta e în mâinile tale! Grija față de mintea ta e o responsabilitate zilnică. Fă-o pentru tine!

Asociația Minte Forte derulează o campanie de conștientizare a importanței sănătății mintale în perioada 5-25 mai 2014. Campania se desfășoară sub sloganul: „Mintea ta e în mâinile tale”, scopul său principal fiind de a aduce în atenția comunității clujene rolul important al sănătății mintale în viața noastră și conștientizarea responsabilității personale față de aceasta.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, sănătatea mintală este o stare de bine psihologic a individului și nu doar absența unei boli psihice. Aflat în această stare de bine, individul își folosește întregul potențial în dezvoltarea relațiilor cu ceilalți, rezolvarea problemelor, gestionarea stresului zilnic, implicarea productivă în muncă și în comunitatea din care face parte.

Pentru a promova această stare de bine – sănătatea mintală – Asociația Minte Forte va lansa în cadrul campaniei de conștientizare un spot radio difuzat de Radio Cluj (partener media principal) și trei clipuri video despre furie, stres și depresie. Aceste clipuri ilustrează o parte din experiența problemelor legate de sănătatea mintală și câteva modalități de a le depăși, pe care fiecare dintre noi le are la îndemână.

Vă invităm să vă alăturați echipei Minte Forte în campania de conștientizare „Mintea ta e în mâinile tale” prin vizionarea și distribuirea clipurilor video. Este important și benefic pentru familia, prietenii și cunoscuții noștri ca mesajele campaniei să ajungă la ei.

Sănătatea mintală este o responsabilitate individuală, dar și colectivă a fiecăruia dintre noi.

Mulțumim!

Echipa Minte Forte

Mai multe detalii: http://minteforte.ro/2014/05/06/campania-%E2%80%9Emintea-ta-e-in-mainile-tale%E2%80%9D/

Vizualizati primul clip din campanie, pe tema "Furia: experienta si metode de gestionare", aici: http://minteforte.ro/2014/05/06/campania-%E2%80%9Emintea-ta-e-in-mainile-tale%E2%80%9D/

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile