«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

“ Impreuna dam sanse copiilor cu autism!” o campanie Autism Baia Mare

Data adaugare: 2014-08-12
Postat de: Asociatia Autism Baia Mare

   Proiectul “Împreună dăm şanse copiilor cu autism!” oferă lui Eric şi celorlalţi 59 de copii cu autism şanse la continuarea terapiei personalizate. Fondurile strânse în cadrul campaniei vor asigura sustenabilitatea serviciilor personalizate oferite celor 60 de copii cu autism din judeţul Maramureş cât şi sensibilizarea şi informarea comunităţii cu privire la problematica autismului. Recuperarea copiilor cu autism este una de durată şi implică toţi actorii sociali care vin în contact cu copilul şi familia acestuia.

   Campania “Împreună dăm şanse copiilor cu autism!” se desfăşoară între

15 iulie – 15 octombrie 2014.


Asociaţia Autism Baia Mare, înfiinţată în 2008 de părinţi foarte motivaţi, are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi adaptabilitate socială a copiilor cu tulburări din spectrul autist din judeţul Maramureş în vederea creşterii calităţii vieţii acestor copii şi a familiilor lor.

            De 6 ani Autism Baia Mare oferă terapie personalizată pentru 60 de copii din judeţul Maramureş cu rezultate vizibile în dezvoltarea copiilor. Ne dorim o societate tolerantă şi responsabilă faţă de copiii cu tulburări din spectrul autist astfel încât aceştia să aibă şanse reale la integrare şcolară şi socială. Împreună putem oferi şanse copiilor cu autism.

            Printr-un SMS la numărul 8837 în valoare de 2 euro contribuim la continuarea terapiei personalizate pentru Eric şi cei 59 de copii cu autism din cadrul Centrului de Zi Autism Baia Mare.

            Şansele copiilor la o viaţă independentă depind foarte mult de informare, ajutor şi acceptare din partea tuturor.

            Implică-te şi tu! Autism Baia Mare şi Cosmote Romania, Orange Romania, Vodafone Romania îţi mulţumesc!

https://www.youtube.com/watch?v=It94XYwkJLA

Mai multe detalii despre asociaţie se regasesc pe www.autismbaiamare.ro

Date de contact

Sztrelenczuk Iolanda, responsabil proiecte

Email: autismbaiamare@gmail.com

Tel. 0751089520


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile