«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Inscrie-te la Cosul de Legume! - Gradina Sociala AMURTEL

Data adaugare: 2015-05-14
Postat de: Asociatia de Ajutor AMURTEL Romania
Incep inscrierile la cosul de legume  de la gradina noastra! Va asteptam la deschiderea oficiala pentru a semna contractul. Veti primi saptamanal un cos cu legume de sezon, proaspete, netratate chimic.

Grădina Sociala AMURTEL Poieni  este unul dintre proiectele de incluziune socială pe care Asociaţia de Ajutor AMURTEL România le desfăşoară: o grădinița incluziva în București, un centru de zi cu activități  extra-curriculare pentru copii defavorizati din comuna Panatau,, un centru de plasament în comuna Pănătău și proiectul de integrare socială “Vistara” pentru tineri adulți care ies din sistemul de îngrijire al organizaţiei.

Concepută ca o întreprindere sociala pentru a oferi  experiență de munca pentru tinerilor din proiectul Vistara, ferma asigură legume ca parte a unui proiect de Agricultură Susţinută de Comunitate alcătuit dintr-un grup de consumatori din Bucureşti, dar și pentru proiectele sociale AMURTEL.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la:

amurtel.romania@gmail.com

0745.019.611ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile