«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Inscrierile continua in programul Unite Cultures Through Culture al Asociatiei Culturale Momentum

Data adaugare: 2012-03-21
Postat de: Asociatia Culturala Momentum
Salutare, 
te anuntam ca inscrierile continua!
Desi echipa noastra a dorit sa demareze acest program doar la nivelul judetului Prahova pentru inceput, am reusit in doar trei luni sa ne extindem in peste 10 judete din Romania. Te asteptam si pe tine!

Aplica acum la programul U.C.T.C.! Daca esti elev/student/voluntar fa tot posibilul ca si institutia din care faci parte sa fie in acest program! TU poti face diferenta! Daca vrei informatii suplimentare intra pe YM: unitecultures@yahoo.com 

OBIECTIVUL PROGRAMULUI U.C.T.C. priveste colaborarea dintre elev/studenti care formeaza echipe redacţionale cu arie de desfăsurare în instituţiile de învăţământ, asociatii, fundatii de care aparţin, pentru schimburi informaţionale si uniune culturală. 

U.C.T.C. este un program ce doreşte să readuca în prim plan cultura, promovând arta contemporană, naţională şi internaţională şi să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevilor/studentilor în vederea dezvoltării personale.

Programul U.C.T.C oferă elevilor/studenților posibilitatea de a se apropia de cultură și de a se exprimă prin publicarea unor articole în revistă dar și prin producerea unor emisiuni radio și TV. De asemenea, programul U.C.T.C facilitează crearea de legături între instituțiile de învațământ, asociații, fundații atât la nivel national cât și internațional, în vederea unor schimburi cultural – internaționale.

Grupul țintă al programului U.C.T.C. este reprezentat de instituţiile de învăţământ pre-universitar (atât vocaţionale cât și teoretice), asociații, fundații, dar și universități care pot susține activități online. Programul este menit să promoveze cultura și să ajute tineri cu inițiativă să-și găsească o ”voce”. 

Mai multe detalii gasesti pe:

www.unitecultures.com
www.asociatiamomentum.ro

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile