«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

A apărut noul număr al revistei Momentum, totodată revista din cadrul programului U.C.T.C.

Data adaugare: 2012-09-13
Postat de: Asociatia Culturala Momentum

A apărut numărul 8 al revistei Momentum, totodată revista din cadrul programului Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C.!

“Arta culinară este inevitabilă. Adica putem să evităm artele vizuale, să nu ne ducem la galerii, să nu ne uităm la emisiuni culturale la  televizor. Dar de mâncat trebuie să mâncăm. Și din ce în ce mult,  lumea pare obsedată de arta culinară.” – Redactorul Sef, Andra Ivanescu.

Vă invităm să răsfoiți noul număr al revistei, menționând doar câteva din articolele sale, și anume: “Top 10 filme cu și despre mese”, “Bucătăria: știință sau artă” sau “Arta culinară în cea de-a șaptea artă”!

www.unitecultures.com

www.asociatiamomentum.ro

 

###

           Asociația Culturală Momentum s-a născut în anul 2008 din dorința unui grup de studenți de la Universitatea Națională de Muzică din București de a-și demonstra aptitudinile artistice, în manieră personală, alături de care să atragă tineri asemenea lor, din toate ramurile celor șapte arte și din subcategoriile acestora. Printre obiectivele asociației se numără promovarea tinerelor talente prin: organizarea periodică de concerte, formarea unei orchestre, parteneriate cu instituții culturale și vocaționale de învățământ, redactarea revistei online a asociației.

###

           Pentru mai multe detalii puteți folosi următoarele contacte:

Vlad  Mateescu – președinte

0745982882

secretary@unitecultures.com


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile