«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Asociatia Mai Bine cauta activistul din tine

Data adaugare: 2012-10-05
Postat de: Asociatia Mai Bine

Toamna asta ne-am pus pe căutări. Ce anume vrem să găsim mai exact? Dorim să întâlnim oameni bine intenţionaţi, persoane cu iniţiativă care cred şi îşi doresc să provoace o schimbare în mai bine în comunităţile în care trăiesc pentru simplul motiv că se poate, cu un strop de determinare şi implicare. Iar noi suntem aici pentru a împărtăşi din experienţa noastră şi pentru a te sprijini să devii un actor independent în societatea civilă.

Dacă îţi surâde ideea de a pedala și a unui oraș mai prietenos cu bicicletele, dacă vrei să descoperi o perspectivă nouă asupra a ceea ce cumperi şi crezi că reducerea consumului ar trebui să fie prioritară reciclării, dacă eşti măcar puţin interesat de o alimentaţie sănătoasă şi locală, dacă tu consideri că acţiunea directă reprezintă o modalitate eficientă de a lupta pentru ceea ce crezi sau dacă ai idei proprii pe care vrei să le pui în aplicare și ai nevoie de sprijin, atunci vino alături de noi pentru a împărtăşi idei îndrăzneţe şi pentru a-ţi dezvălui metode concrete prin care tu să devii un activist în cadrul comunităţii tale!

Trimite în perioada 5-15 octombrie 2012 un mail la adresa contact@maibine.eu cu datele tale de contact şi o scurtă motivaţie pentru care tu ai vrea să devii un activist, în 10-15 rânduri, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile