«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Bucuresti-Ilfov: O regiune, o capitala, un oras cu o economie sociala si solidara (Forumul deschis al economiei sociale)

data eveniment: 17.05.2013

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Institutul de Economie Sociala organizeaza Dezbaterea regionala Bucuresti-Ilfov - O regiune, o capitala, un oras cu o economie sociala si solidara (Forum deschis al economiei sociale) care va avea loc in data de 17 mai 2013, in Bucuresti, incepand cu ora 10.00.

 

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Institutul de Economie Sociala organizeaza Dezbaterea regionala Bucuresti-Ilfov – O regiune, o capitala, un oras cu o economie sociala si solidara (Forum deschis al economiei sociale)care va avea loc in data de 17 mai 2013, in Bucuresti, incepand cu ora 10.00.

Actori ai economiei sociale din regiunea Bucuresti-Ilfov vor dezbate, in cadrul unui forum deschis, patru dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta Bucurestiul si regiunile sale limitrofe cu scopul de a gasi solutii concrete la realitatea urbana care ne inconjoara si de a le propune autoritatilor publice. 

Astfel, TEMELE aduse in discutie sunt: 

  • Bucuresti, orasul tuturor copiilor. De ce avem inca pe strazi copii?
  • Bucuresti, - un oras care ii include pe marginalii sai
  • Bucuresti, orasul tuturor tinerilor - al studentilor, al ultrasilor si "al celor din mahalale"
  • Metropola si suburbiile ei – Ce respiram?  Ce relatii se pot stabili intre metropola si comunitatile rurale ale micilor fermieri din judetul Ilfov? 

Agenda si conceptul evenimentului sunt disponibile aici.

Inscrierea participantilor este posibila, in limita locurilor disponibile, pana la data de 14 mai, ora 14.00 prin completarea formularul de inscriere disponibil AICI .

Pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie Viorelia Avram, Manager de proiect (viorelia.avram@fdsc.ro) si Valentina Bogdan, Asistent de proiect (valentina.bogdan@fdsc.ro).

Evenimentul marcheaza deschiderea ONG Fest – Targul Economiei Sociale (editia 2013) dedicat promovarii sectorului economiei sociale din Romania, ca promotor al schimbarii la nivel local. 

Evenimentele sunt organizate in cadrul proiectului "Prometeus – promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene" (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul National de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!

 

 


ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile