«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

IES (FDSC) va invita la seminarul de prezentare a rezultatelor proiectului European Coop Campus

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2014-12-10



Institutul de Economie Sociala (IES) din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile va invita, in data de 16 decembrie 2014, ora 10.00 la prezentarea si dezbaterea setului de instrumente ECVET (Sistemul european de credite pentru educatie si formare profesionala) pentru validarea si recunoasterea transnationala a competentelor membrilor cooperativelor dezvoltate in cadrul proiectului European Coop Campus.

Instrumentele si procedurile ECVET au fost dezvoltate si testate de partenerii în proiect: Co-operative College - Marea Britanie, Academy of German Cooperatives (ADG) - Germania, Coexhpal - Spania, European Research Institute on cooperative and social enterprises - EURICSE - Italia, Federazione Trentina della Cooperazione (FTC) - Italia, University of the Aegean (UoA) - Grecia si Actif Europe - Franta. Ele constituie o prima propunere de calificare europeana extinsa pentru membrii si managerii desemnati ai cooperativelor.

Va invitam alaturi de noi în data de 16 decembrie 2014, ora 10.00 pentru a va prezenta parcursul si rezultatele proiectului European Coop Campus, setul de instrumente propuse în cadrul parteneriatului si nu în ultimul rand, pentru a explora posibilitatile de dezvoltare a sistemului cooperatist din Romania si a programelor de educatia adultilor destinate acestui sector.

Evenimentul va avea loc la sediul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile, str. Nerva Traian, nr. 21, sector 3, Bucuresti, în intervalul orar 10.00 – 13.00.

Va rugam sa ne transmiteti confirmarea dumneavoastra de participare pana cel tarziu 13 decembrie 2014, la adresa de email irina.opincaru@fdsc.ro, persoana de contact Irina Opincaru.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta oricand la aceeasi adresa de email (irina.opincaru@fdsc.ro).

Sursa foto, aici.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile