«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Finantare pentru micro-intreprinderile din Romania

Postata in: Stiri externe
Data: 2011-11-03

In data de 5 octombrie 2011 FEI (Fondul European de Investitii) si FAER IFN* SA din Romania au semnat un acord de imprumut in temeiul programului de microfinantare Progress, in valoare de 4.2 milioane lei (aprox. 1 milion EUR), care vizeaza sprijinirea a peste 200 de micro-intreprinderi din Romania.

Acest acord va permite institutiei romane de microfinantare FAER acces sporit la finantare pentru micro-intreprinzatori si producatori agricoli din zonele rurale din Romania centrale.

Programul de microfinantare Progress este finantat de catre Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii si gestionat de Fondul European de Investitii.
Persoana de contact din partea FAER este dna Ioan Vlasa, email: i.vlasa@faer.ro.

Detalii despre acest acord pe pagina web a Fondului European de Investitii.

*IFN-urile sau Institutiile Fiananciare Nebancare sunt persoane juridice constituite cu scopul de a desfasura, cu titlu profesional, activitati de creditare de natura celor prevazute de lege si ale caror surse de finantare provin din resurse proprii sau imprumutate de la institutii de credit, de la alte institutii financiare sau, dupa caz, din alte surse prevazute in legi speciale.

Detalii puteti gasi si la sectiunea Actori ai Economiei Sociale, subsectiunea Casele de Ajutor Reciproc

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile