«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ciprian Catalin Necula a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2015-04-30


 

 

Miercuri, 29 aprilie a fost publicata in Monitorul Oficial Decizia Primului-Ministru nr. 126/2015 privind numirea domnului Ciprian Catalin Necula in functia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene

Ciprian Necula este presedintele Asociatiei Romano ButiQ

Ciprian Necula a coordonat, între 2006 şi 2009, programul guvernamental S.P.E.R. (Stop Prejudecăţilor despre Etnia Romă), a realizat la TVR o emisiune săptămânală despre romi si expert pentru minoritati in cadrul Agentiei de Monitorizare Media. De-a lungul timpului, Ciprian si-a concentrat activitatea asupra doua domenii-cheie de expertiza: comunicare publica si probleme minoritatilor, domenii in care activeaza constant din 1997 cand si-a inceput cariera ca voluntar intr-un ONG pentru persoane rrome. De asemenea, Ciprian a fost consultant al Consiliului Europei in Republica Moldova, a absolvit un master in Stiinte Politice la SNSPA si a urmat un curs in Diplomatie Publica la DiploFoundation.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile