«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Impact Hub pregateste trei programe de sprijinire a antreprenorilor

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2015-05-22


La aproape trei ani de la deschiderea in Bucuresti a primului spatiu colaborativ dedicat antreprenorilor si celor ce dezvolta actiuni sustenabile, Impact Hub anunta lansarea unor noi initiative menite sa sprijine mediul antreprenorial si de inovare in Romania.

“Suntem aproape la trei ani de cand am lansat comunitatea si spatiul Impact Hub in Bucuresti. In acesti 3 ani in care ne-au trecut pragul peste 70.000 de oameni, am organizat peste 1.500 de evenimente si am gazduit pana acum peste 750 de membri Impact Hub. Ideile noastre cat si multe din proiectele membrilor nostri au prins aripi, am colaborat cu nenumarati oameni de valoare si organizatii partenere si am facut constant pasii necesari pentru dezvoltare si incurajarea de noi colaborari si initiative”, a declarat Oana Paun, Co-Fondator si Manager General al Impact Hub Bucuresti.

In cadrul campaniei #ceurmeaza, Impact Hub pregateste trei programe de incubare si accelerare care vor demara in aceasta toamna. Printre ele, a treia editie a “60 Day Challenge”, acceleratorul dedicat antreprenorilor la inceput de drum si “Impact Hub Scaling Program”, programul de scalare desfasurat in parteneriat cu inca 7 Impact Hub-uri din Europa, dedicat organizatiilor care sunt la momentul in care vizeaza expansiunea internationala. De asemenea, lanseaza parteneriatul cu platforma de crowdfunding We Are Here, pentru a crea si dezvolta noi oportunitati de finantare tip crowdfunding si match-making pentru start-up-uri romanesti.

“Suntem fericiti sa putem spune ca recomandarile si premiile primite, toate povestile duse mai departe ne onoreaza si in acelasi timp ne obliga sa incercam sa fim la inaltimea vremurilor si provocarilor pe care mediul antreprenorial le are. In trei ani am reusit sa construim un model de succes care a fost sursa de inspiratie pentru multa lume si suntem mandri sa fim parte din actorii principali ai sustinerii si dezvoltarii mediului antreprenorial in Romania”, a adaugat Vlad Craioveanu, Co-fondator si Business Development Manager Impact Hub in Romania.

Sursa: http://www.revistabiz.ro/impact-hub-se-extinde/

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile