«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Habitat for Humanity Romania si Brioche Doree lanseaza Habitat for Humanity Menu: 50% din vanzarile meniului vor fi donate pentru sprijinirea locuirii decente

Postata in: Exemple de urmat
Data: 2015-05-25


Habitat for Humanity Romania si Brioche Doree lanseaza Habitat for Humanity Menu, un meniu prin care lantul de cafenele sprijina viziunea asociatiei, o lume in care toti oamenii au posibilitatea sa locuiasca decent. 50% din vanzarile meniului Habitat for Humanity Menu din perioada 20 mai – 31 decembrie 2015 vor fi donate pentru constructia si renovarea locuintelor pentru familii sarace.

“Imi face o deosebita placere sa fim partenerii Habitat for Humanity Romania. Prin aceasta colaborare, Brioche Doree sprijina construirea de locuinte pentru persoanele care nu isi permit o casa decenta. Sunt sigur ca vom vedea rezultatele acestui parteneriat intr-un timp scurt si ca vom face fericiti multi oameni”, a declarat Costin Gheorghiu, Operation Manager Briochee Doree Romania.

“Ne bucuram ca Brioche Doree se alatura partenerilor responsabili sociali, care vin in intampinarea clientilor cu oportunitati de implicare in comunitate. Acum, o gustare luata alaturi de prieteni va contribui la o viata mai buna pentru copiii si parintii care locuiesc in saracie”, a declarat Mario DeMezzo, director national Habitat for Humanity Romania.

Habitat for Humanity Menu este alcatuit dintr-un sandvis de pui, o tarta de zmeura, fructe de padure sau capsuni si un cappucino si costa 25 de lei. Produsul se gaseste in toate cafenelele Brioche Doree din Bucuresti.

Despre Brioche Doree
In 1976, Louis Le Duff deschidea primul restaurant Brioche Doree. Astazi, sunt peste 500 de locatii in intreaga lume si 300,000 de clienti zilnic. In Romania, avem 5 locatii si ne extindem in continuare.
Patiserie, sandvisuri, cafenea, deserturi, Brioche Doree imbina conceptul de restaurant cu servire rapida cu rafinamentul si calitatea incontestabile a produselor de traditie franceza.
Produsele de patiserie de la Brioche Doree se inspira din preceptele brutariei traditionale franceze, cu o exigenta crescuta in privinta metodelor de fabricatie. La preparare se folosesc faina franceza naturala fara aditivi (grau, macinat si cernut) si unt de cea mai buna calitate. Untul AOP Poitou Charentes este recunoscut ca un produs de calitate superioara de catre profesionisti si consumatori, pentru calitatile sale de exceptie in patiserie: caracter crocant, fondant, palete aromatice.

Pe langa produse de patiserie, veti gasi in orice restaurant Brioche Doree eclere, tarte cu ciocolata, fructe de padure sau capsuni, cheesecake, torturi si prajituri savuroase, plus o gama variata de sandvsuri si salate. Puteti servi un croissant cu unt si un cappucino dimineata, un quiche lorraine cu un fresh de portocale pentru un pranz sanatos si o tarta cu banane si ciocolata seara. Va asteptam in locatiile noastre din Afi Palace Cotroceni, Sun Plaza, Promenada Mall, America House – Piata Victoriei si Complex Stejarii.

Despre Habitat for Humanity Romania
Habitat for Humanity Romania este una dintre cele mai importante organizatii din Romania in domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume in care toti oamenii au un loc decent in care sa traiasca. Din 1996 construieste, reabiliteaza, ofera consultanta, suport tehnic si deruleaza programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Prin cele sapte filiale ale sale din Beius, Cluj, Radauti, Comanesti, Cumpana si Craiova a ajutat peste 16.000 de persoane sa aiba un loc decent in care sa traiasca, prin constructii de case si reabilitari, si alte 20.000 prin programele de preventie si raspuns la dezastre. La nivel international, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 800.000 de locuinte pentru 4 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg Globul.

Persoane de contact:
Loredana Modoran, Resource Development & Communication Coordinator Habitat for Humanity Romania, Loredana.modoran@habitat.ro, 0722.640.229.
Cristian Decu, Marketing Specialist Brioche Doree, cristian.decu@restofast.ro, 0746 022 775.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile