«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

ABC de Educatie Financiara pentru ONG-uri

Postata in: Incluziune financiara
Data: 2015-06-03

TechSoup Romania si ING Bank lanseaza primul e-book de Educatie Financiara pentru ONG-uri.

ABC-ul de Educatie Financiara pentru ONG-uri este disponibil gratuit, in format digital, aici - http://educatiefinanciara.techsoup.ro/abc-de-educatie-financiara-pentru-ong-isti-incepatori/

E-book-ul ”ABC de Educatie Financiara pentru ONG-uri” contine sfaturi, exemple de bune practici si articole scrise de voluntari ING Bank.

Planificare, banking, fundraising si raportare sunt cei 4 piloni fundamentali pe care orice organizatie non-profit isi poate construi planificarea bugetara, mai eficient. Urmand sfaturile colegilor de la Asociatia pentru Relatii Comunitare, descopera in publicatie cele mai bune 10 practici prin care poti strange fonduri pentru organizatia ta. Mai mult, afla si cum ar trebui sa scrii o cerere de finantare sau ce-ar trebui sa stii despre comisioanele bancare atunci cand iti alegi banca.

Poti citi publicatia online pe Kindle, tableta, telefon sau alt e-reader – descarca aici fisierele .pdf si .epub si adauga-le pe e-readerul, tableta sau computerul tau.

Resurse suplimentare de invatare sunt disponibile aici - http://educatiefinanciara.techsoup.ro/

Informatii suplimentare despre acest proiect, puteti obtine de la Madalina Oprisan, digital communication manager, TechSoup Romania, prin e-mail la contact@techsoup.ro  

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile