«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

OMV Petrom publica Raportul de implicare in comunitate din 2014

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2015-07-20



  • Mai mult de 58.000 de persoane au beneficiat de proiectele educationale de responsabilitate sociala ale OMV Petrom in 2014
  • Peste 100 de proiecte comunitare au fost implementate anul trecut cu sprijinul companiei
  • 3.8 milioane de euro a fost contributia OMV Petrom pentru proiectele de implicare in societate din 2014

Este al 7-lea an in care OMV Petrom publica Raportul de implicare in comunitate. In 2014, domeniile cheie care au stat la baza actiunilor de responsabilitate sociala din cadrul companiei au fost Educatia si Dezvoltarea comunitara.

Raportul de anul acesta sumarizeaza, intr-o forma inedita, implicarea companiei si prezinta cum, de la mic la mare, OMV Petrom a sustinut prin programe educationale persoane de toate varstele sa se dezvolte pe plan personal sau profesional. Mai mult decat atat, compania s-a implicat si in dezvoltarea comunitatilor in ansamblul lor, prin proiecte ce au adresat nevoi punctuale, cum ar fi reabilitarea infrastructurii locale.

"Raportul de implicare in comunitate din 2014 dezvaluie o directie foarte importanta pentru OMV Petrom si arata sprijinul nostru intr-un domeniu care sta la baza dezvoltarii unei societati puternice - educatia. Indiferent ca ne-am adresat copiilor sau adultilor, am tratat subiectul cu acelasi interes si am reusit prin programele noastre sa sustinem accesul la educatie in comunitatile rurale, educatia pentru comunitatile dezavantajate, educatia pentru leadership si performanta, educatia antreprenoriala si cea pentru formare profesionala. Ne-am propus sa contribuim la cresterea comunitatilor, in special a celor in care operam, si sa ii sustinem, de la mic la mare, pe cei care pot si vor sa aduca o schimbare in bine in jurul lor!"a declarat Mona Nicolici, Manager al Departamentului Sustenabilitate OMV Petrom.

Rezultatele actiunilor de implicare in comunitate din 2014, cat si animatia video le puteti gasi accesand acest link.

Stirea completa este disponibila pe stiriong.ro, la acest link.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile