«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

IES, Uniunea Judeteana a Caselor de Ajutor Reciproc Dambovita, Casa de Ajutor Reciproc Invatamant Targoviste si Casa de Ajutor Reciproc Judetean Targoviste au lansat trei Case de Ajutor Reciproc in Voinesti, Gaesti si Titu

Postata in: Incluziune financiara
Data: 2015-08-06

IES, Uniunea Judeteana a Caselor de Ajutor Reciproc Dambovita, Casa de Ajutor Reciproc Invatamant Targoviste si Casa de Ajutor Reciproc Judetean Targoviste au lansat trei Case de Ajutor Reciproc in Voinesti, Gaesti si Titu.Proiectul ICAR este implementat de catre Uniunea Nationala a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariatilor din Romania alaturi de 27 de parteneri si are drept scop infiintarea unui numar de 9 C.A.R. si dezvoltarea activitatii a 17 puncte de lucru ale unor C.A.R. partenere, bazate pe modele de succes la nivel European - uniunile de credit si organizatiile de micro-finantare. In plus, se are in vedere Crearea a 36 de noi locuri de munca, din care 24 dedicate persoanelor provenite din grupurile vulnerabile din regiunile: Bucuresti, Sud-Muntenia, Sud-Est, Vest, Centru, Sud-Vest Oltenia si Nord-Est. Proiect este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, axa prioritara: 6. “Promovarea incluziunii sociale”, domeniul major de interventie: 6.1. „Dezvoltarea economiei sociale”.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile