«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Solidart Changemakers Festival, pe 4 octombrie, la Casino - Cluj Napoca

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2015-09-16



Fundatia Civitas pentru Societatea Civila te invita sa le fii alaturi, in prima duminica din octombrie, la editia cu numarul unu a Solidart Changemakers Festival, evenimentul inspirational al toamnei, la Cluj-Napoca. Nu puteam gasi un decor mai potrivit decat Parcul Central acolo unde, printre castanii batrani, martori ai dezvoltarii comunitatii, se vor aduna aproape 30 de start-up-uri sociale preocupate chiar de acest lucru: schimbarea in bine a societatii.

Solidart Changemakers Festival este un eveniment dedicat acelora dintre noi care, nemultumiti de starea de fapt, actioneaza ca agenti ai schimbarii, identificand solutii pentru problemele sesizate si facand lucrurile sa se miste.

Agentul schimbarii se defineste prin trei calitati: inclinatia spre latura sociala, abilitatile de lider si arta de a revitaliza mestesugurile traditionale. Dar, mai presus de toate, agentul schimbarii stapaneste arta leadership-ului social, cu alte cuvinte, reuseste ceea ce pentru altii poate parea imposibil, reintegrarea in societate a persoanelor vulnerabile. Agentul schimbarii este Solidart.

Evenimentul din 4 octombrie este o invitatie sa-i cunosti pe cei care misca lucrurile si, in acelasi timp, un indemn ca fiecare dintre noi sa devina un factor al schimbarii in comunitatea sa.

Descopera lumea fascinanta a economiei sociale prin targul de produse si servicii, conferinte si ateliere, infografice, expozitii, proiectii de film si alte activitati si surprize.

Fii Solidart!

Mai multe detalii pe pagina web a proiectului si pe pagina de Facebook.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile