«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Program de formare de formatori TOT Educatie si incluziune financiara prin economia sociala ICAR 21-27 septembrie 2015

Postata in: Incluziune financiara
Data: 2015-09-29

Institutul de Economie Sociala si Uniunea Nationala a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariatilor au organizat in perioada 21-27 septembrie 2015 Programul de formare de formatori TOT "Educatie si incluziune financiara prin economia sociala ICAR”.

In cadrul programului de formare au fost participat 20 de participanti, dintre care 10 specialisti in economie sociala din casele de ajutor reciproc si 10 specialisti din organizatiile neguvernamentale furnizoare de servicii sociale. Cursul cu durata de 6 zile face parte dintr-un program complex de formare reunit sub umbrela Scolii de antreprenoriat in economie sociala si incluziune financiara initiate de catre IES. In urmatoarele luni, participantii la curs vor merge in comunitatiile din care provin pentru a sustine cursuri de educatie financiara in vederea cresterii capacitatii, competentelor,cunostintelor si stimei de sine a persoanelor vulnerabile. In acest fel, casele de ajutor reciproc isi manifesta inca o data angajamentul fata de educatia financiara a membrilor si a comunitatilor din care acestia provin.

Cursul de formare s-a desfasurat in cadrul proiectului ICAR Incluziune prin microcredit și Ajutor Reciproc – strategie sustenabila a economiei sociale pentru ocupare si creare de intreprinderi sociale, Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile