«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Integrare sociala si profesionala in cadrul unitatii protejate "Pentru Voi" Advertising

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2015-10-14

In perioada 15-29 octombrie 2015 Fundatia "Pentru Voi" va organiza un curs de initiere in comunicare pentru cele 4 femei din grupuri dezavantajate angajate in cadrul unitatii protejate "Pentru Voi" Advertising, structura de economie sociala infiintata in cadrul proiectului "Diferiti, dar profesionisti valorosi", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 "Investeste in oameni!".

Cursul se va focusa pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare cu persoane cu dizabilitati intelectuale, deoarece cele 4 femei din grupuri defavorizate au rolul de mentor pentru cei 6 angajati ai unitatii protejate, care au dizabilitate intelectuala.

Cursul de initiere in comunicare intareste cunostiintele dobandite in urma trainingului motivational desfasurat la inceputul lunii octombrie la Dubova, un prim teambuilding la care a participat intreaga echipa a unitatii  „Pentru Voi" Advertising.

„Pe 15 octombrie implinim 1 an de la demararea proiectului Diferiti, dar profesionisti valorosi si ne bucuram ca am reusit sa ne atingem obiectivele, creand  14 noi locuri de munca  dintre care 10 pentru persoane din grupuri dezavantajate. Echipa noastra a demarat activitatile de printing pe material textil, am livrat prima comanda de tricouri si speram sa gasim cat mai multi clienti si sa avem cat mai multe comenzi pentru a putea asigura pastrarea locurilor de munca" a declarat Laila Onu coordonator de proiect si director general la Fundatia „Pentru Voi".

Tipografia digitala „Pentru Voi" Advertising este o unitate protejata*, ce pune la dispozitia clientilor sai servicii de concepere si design grafic computerizat, personalizare tampografica pe diferite obiecte* si activitati de tiparire pe suport textil, material plastic, lemn, sticla si ceramica.
 
1* Unitatea Protejata functioneaza conform legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
2* Servicii de personalizare pentru tricouri, plase, sepci, cani, pixuri, brichete, dispozitive de stocare tip USB etc.
„Pentru Voi" Advertising, comuna Sacalaz, strada VI, nr. 503, jud. Timis, telefon 0256 228 062, email pentruvoi@pentruvoi.ro.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile