«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Invitatie la Evenimentul "Provocari si Oportunitati in Intreprinderi Sociale"

Postata in: Oportunitati
Data: 2015-10-26

Fundatia Chance for Life va invita pe 12 noiembrie 2015, intre orele 14 - 17, la Evenimentul "Provocari si Oportunitati in Intreprinderi Sociale", organizat de Fundatia Chance for Life cu sprijinul United Way.

Acesta este conceput ca o continuare a Targurilor de Economie Sociala organizate in anii anteriori si se adreseaza organizatiilor care au sau care urmeaza sa isi deschida o intreprindere sociala, dar si organizatiilor care sustin economia sociala si altor actori ai acestui domeniu. Evenimentul isi propune crearea unui cadru pentru pentru a discuta despre aspecte specifice legate de structuri de economie sociala.

Scopul evenimentului este de a sprijini intreprinderile sociale pentru a profita la maxim de oportunitatile unei intreprinderi sociale, dar si de a depasi provocarile cu care se confrunta. Nu in ultimul rand, ne propunem identificarea modalitatilor de colaborare si sprijin reciproc pe viitor.

Evenimentul va avea loc la sediul Fundatiei Romano-Americane, din str. Gina Patrichi, nr. 6, (intre Piata Victoriei si Piata Romana).


Confirmarea evenimentului se face pana la data de 5 noiembrie la adresa evenimente@chanceforlife.ro sau la numarul de telefon 0726207082.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile