«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Conferinta Nationala Antreprenoriat social - element cheie in dezvoltarea comunitatilor locale

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2015-12-09

Vineri, 11 decembrie 2015, Asociatia ASURA in calitate de lider de parteneriat in proiectul "Economia sociala - stimulent al dezvoltarii economice in regiunile Bucuresti - Ilfov, Centru, Nord Vest si Sud Muntenia", organizeaza la Bucuresti Conferinta Nationala "Antreprenoriat social - element cheie in dezvoltarea comunitatilor locale". Evenimentul va avea loc la Clubul Taranului situat pe Intrarea Monetariei, Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 3, Bucuresti .

Anul acesta in Romania a fost promulgata Legea Economiei Sociale. Statul roman s-a aliniat astfel la majoritatea statelor membre UE care au reglementat de asemenea economia sociala. Anul acesta in Romania a fost reinfiintata Agentia Nationala pentru Egalitate de Sanse intre Femei si Barbati (ANES). Tot anul acesta Premiul Nobel pentru Stiinte Economice a fost inmanat profesorului scotian Angus Deaton pentru studiile sale privitoare la consum, saracie si bunastare. Acestea sunt doar cateva din evenimentele care plaseaza economia sociala in prim plan atat in Romania cat si in Uniunea Europeana.

Sfarsitul de an este un moment bun pentru a reflecta asupra factorilor cheie si a evolutiei economiei sociale din ultima perioada dar si pentru a trasa previziuni si recomandari pentru anul urmator.

Evenimentul se bucura de prezenta lui Pierre Vial, presedinte al Asociatiei La Maison des solidarités locales et internationales din Franta, a lui Herve Defalvard, Prof. Univ. in Managementul Organizatiilor de Economie Sociala, Universitatea Paris-EST Marne-La-Vallée din Franta dar si a specialistilor in domeniul economiei sociale si a reprezentantilor ONG-urilor din Romania, antreprenorilor, persoanelor din grupuri defavorizate, formatorilor, consilierilor profesionali si altor actori ai economiei sociale.

Programul evenimentului este disponibil aici.

Pentru a confirma prezenta dumneavoastra la conferinta va rugam sa trimiteti un e-mail la: gina.geala@thinkgroup.ro . Gina Geala este specialist in relatii publice la Think Group, organizatorul acestui eveniment.

Numarul de locuri este limitat la 50 de persoane.

Conferinta Nationala ” Antreprenoriat social – element cheie in dezvoltarea comunitatilor locale” este organizata in cadrul proiectului ”Economia sociala - stimulent al dezvoltarii economice in regiunile Bucuresti - Ilfov, Centru, Nord Vest si Sud Muntenia” POSDRU /173/6.1/S/148732 finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Web proiect: www.sesart.ro
Web Asociatia ASURA: www.asociatia-asura.ro

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile