«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

ICareMap este aplicatia care te ajuta sa pui pe harta nevoile comunitatii tale si sprijina rezolvarea acestora

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2016-01-21

Cele mai multe probleme ale societatii apar frecvent in comunitatile locale, la firul ierbii. Implicarea tuturor actorilor este vitala in rezolvarea lor, fie ca vorbim despre a trage un semnal de alarma atunci cand ceva nu merge bine sau de a pune umarul in gasirea si in implementarea unei solutii.

De aceea, ICareMap reuneste doua tipuri de utilizatori: cetatenii direct interesati in rezolvarea unei situatii problematice sau in acoperirea unei nevoi si ONG-urile locale care sunt active in domeniul respectiv.

Astfel, persoanele afectate de aceiasi problema sau care au semnalat o problema similara, se vor motiva si implica reciproc in gasirea unei solutii. In acelasi timp, ONG-urile cu expertiza in domeniul de interventie vor functiona ca receptori ai nevoilor semnalate si, in functie de disponbilitate si resurse, pot decide sa coordoneze rezolvarea problemei.

In acest fel, ICareMap aduce la aceiasi masa stakeholderii comunitatii si transforma cetateanul din observator intr-un membru activ.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile