«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Impartasiti-va experienta in antreprenoriat social in cadrul programului de cercetare "Motivatia pentru antrepreneuriatul social: Evidente din Romania" al Univ. Newcastle Australia

Postata in: Stiri IES
Data: 2016-01-27

 

 

Incercarea de a gasi solutii eficiente si permanente la multiplele probleme sociale este dificila. Solutiile implica schimbari semnificative si inovatoare a mediului de afaceri din Romania. In aceasta perspectiva, prezenta cercetare are drept obiectiv sa identifice motivatia antreprenorilor sociali in comparatie cu ceilati antreprenori din Romania si sa testeze efectele motivatiilor interne si externe in procesul decizional de a deveni antreprenor social.

Identificarea acestori factori motivationali sunt folositori in dezvoltarea procesului de transformare a societatii si crearea unui sistem regulator (legal) adecvat. In acest scop sunteti invitat cordial sa participati la acest program de cercetare, condus sub auspicile Universitii din Newcastle, Australia, Scoala de Drept si Afaceri, ca parte a tezei mele de doctorat . Titlul tezei este: “Motivatia pentru  antrepreneuriatul social: Evidente din Romania”. Cercetarea a fost aprobata de Comitetul Universitatii pentru Etica Cercetarii Umane cu Nr. H2015-0279.  

Aceasta cercetare presupune completarea unui chestionar care dureaza maximum 25 de minute si are ca scop identificarea motivatiei pentru a crea propria firma, tipul de firma ales, precum si modul cum a fost finantata crearea firmei. In cazul in care interviul este condus in direct cu permisiunea dumneavoastra va fi inregistrat cu scopul de a asigura o traducere exacta a raspunsurilor. O transcriere a interviului va fi oferita celor interesati. 

Detalii despre demers si chestionarul sunt disponibile la acest link.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati direct cercetatorul: Doctorand Sorin Blaga, Tel: 61 02 941023 01; 0404776478, Email: c3191769@UoN.edu.au ; sblaga@iinet.net.au.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile