«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ancheta privind evaluarea necesarului de resurse financiare pentru investitii si dezvoltare a intreprinderilor sociale din Romania

Postata in: Oportunitati
Data: 2016-02-16

 

 

Institutul de Economie Socială și Eurom Consultancy and Studies SRL, firma de consultanta cu expertiza in domeniul microfinantării, invita reprezentantii intreprinderilor sociale sa participe la studiul de evaluare a necesarului de resurse financiare pentru investitii si dezvoltare a intreprinderilor sociale din Romania.

Obiectivul studiului este de a identifica si estima necesitățile de finanțare ale intreprinderilor sociale din România și tipurile de produse financiare adecvate acestora, precum si nevoile de consultanta financiara si de afaceri specifica, pentru a contribui la fundamentarea unor instrumente financiare destinate acestora in perioada 2016-2023, prin Programul Uniunii Europene pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială (EaSI).

Toate informatiile individuale furnizate de participantii la studiu sunt confidentiale, iar rezultatele sintetice ale studiului vor fi publicate pe website-urile noastre, raportul complet al studiului  fiind trimis fiecarui participant la finalul evaluarii.

Chestionarul va fi completat de un responsabil din conducerea executiva a organizației care este la curent cu situația și necesarul de finanțare al întreprinderii dvs.

Va rugam sa completati chestionarul alaturat, constand in 12 intrebari, pana in data de 4 Martie 2016, accesand link-ul: http://goo.gl/forms/ZUL3zDgcuS

sau sa completati datele in formularul editabil disponibil aici si sa-l trimiteti la adresa de e-mail: office@eurom-consultancy.ro.

Pentru detalii si informatii suplimentare referitoare la studiu si la programul EaSI - Axa Microfinantare si Antreprenoriat Social va rugam sa contactati Eurom.

Pentru detalii privind intreprinderile sociale si programele destinate acestora, consultati site-ul Institutului de Economie Sociala - www.ies.org.ro

Va multumim,

Ancuta Vameșu  Maria Doiciu

Coordonator Consultant

Institutul de Economie Socială Eurom Consultancy and Studies

www.ies.org.ro                                              www.eurom-consultancy.ro

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile