«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

creativist.ro - cel mai mare targ online dedicat creativilor din Romania


Data: 2016-02-27

 

 

Centrul de Marketing si Prognoza Sociala (cmps.ro) pune pe picioare creativist.ro, cel mai mare targ online dedicat creativilor din Romania, de la intreprinderi sociale sau cooperative mestesugaresti cu productie de bunuri pana creatiile singulare ale unor maini iscusite. Pe scurt, un spatiu online care ii aduce impreuna pe toti creatorii aflati in cautarea unui spatiu alternativ de promovare si de desfacere.

Ceea ce oferim este un context bine pus in lumina de prezentare a creatiilor, a povestii din spatele lor si a creatorilor. De aceea, punem la dispozitie intreaga noastra pricepere de marketing si advertising. Vom prezenta produsele, le vom fotografia si vom spune povestea lor, astfel incat, pe termen lung, fiecare creativ inscris pe targul nostru online sa devina un brand cunoscut.

Ne adresam atat producatorilor individuali cat si companiilor care beneficiaza de statutul de unitate protejata autorizata.

Va invitam sa ne scrieti pe adresa contact@creativist.ro Vom stabili impreuna ce vom promova pe platforma, vom gandi strategii de promovare si stabili parametrii contractuali. Pentru ca ne dorim sa lansam cat mai curand, the game is on!

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile