«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Invitatie dezbatere - AGRICULTURA, COOPERATIVELE AGRICOLE ȘI DE CREDIT IN EUROPA, Lectii invatate din Italia si Spania

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2016-05-13

 

 

 

Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Federatia Nationala PRO AGRO au placerea sa va invite la un eveniment de mutiplicare si dezbatere dedicat cooperativelor din mediul rural. Evenimentul este organizat in colaborare cu partenerii nostri de la Federatia Cooperativelor din Trentino - Italia in cadrul proiectului New Crops- Antreprenoriat social pentru crearea de noi oportunitati pentru persoanele excluse social din zonele rurale

Evenimentul se desfasoara sub auspiciile Comisiei pentru Agricultura, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a Camerei Deputatilor, in sala de sedinte a Comisiei, in data de 23 Mai 2016, incepand cu ora 09:00. Accessul in Palatul Parlamentului se va face pe la intrarea S2 (“La Steaguri”).

Organizatorii vor prezenta experienta regiunii Trentino din Italia si pe cea a regiunii Almeria din Spania in domeniul cooperativelor in general si al cooperativelor agricole si de credit in particular. Cu aceeasi ocazie vom prezenta propunerile de amendamente la proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii cooperatiei agricole nr 566/2004, amendamente elaborate impreuna cu partenerii de la Centrul Roman de Politici Europene si Fundatia CIVITAS.

Evenimentul este dedicat reprezentantilor cooperativelor agricole si persoanelor implicate in acest sector. Deoarece numarul locurilor disponibile este limitat, persoanele inscrise vor primi un email de confirmare a participarii.

Va invitam sa va inscrieti completand formularul de la acest link http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=2c9a05cb-20f6-4700-9eb7-8de092a7ae80 pana cel tarziu luni 16 Mai 2016, ora 10:00.

Invitatia in format complet este disponibila la acest link, iar agenda draft la acest link.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Sursa foto: aici

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile