«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

SHARE Cafe si Editura Hecate lanseaza prima editie a Targului de Economie Sociala

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2016-05-17

 

 

SHARE Cafe si Editura Hecate, structuri de economie sociala, organizeaza Targul de Economie Sociala in perioada 21-22 mai 2016, in spatiul comun din str. Olari 8, sector 2, Bucuresti.

Targul de Economie Sociala va reuni diverse structuri de economie sociala care vor avea oportunitatea de a isi prezenta produsele si/sau serviciile, precum si de a impartasi experientele lor.

Programul celor doua zile se adreseaza atat structurilor deja existente, publicului care doreste sa foloseasca servicii si produse responsabile social, autoritatilor, precum si celor interesati sa contribuie activ sau sa afle cum se poate constitui o intreprindere sociala.

Targul va include si doua activitati distincte: o dezbatere pe tema Economia sociala - Nevoi, realizari si provocari, moderata de dna. Ancuta Vamesu, coordonatorul Institutului de Economie Sociala – FDSC, cu participanti din partea Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, a SES-urilor, a institutiilor si ministerelor implicate, potentiali investitori etc. si un atelier de lucru adresat persoanelor sau grupurilor informale care vor sa proneasca o intreprindere sociala. De asemenea, in fiecare zi va invitam la Povestile din gradina, intr-un spatiu desemnat, pentru impartasirea unor povesti de succes, bune practici, lectii invatate, precum si unor probleme intampinate de catre actori in economia sociala.

Pentru mai multe detalii sau inscrieri, ne puteti contacta la adresa de e-mail targuleconomieisociale@gmail.com sau la tel. 0744 109 396. Inscrierile se fac pana marti, 17 mai 2016.

Va asteptam cu drag,

echipa Share Cafe & Hecate

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile