«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic ne invita la dialog - "De vorba cu Demnitarul tau"

Postata in: Oportunitati
Data: 2016-06-09

 

 

Presedintele Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice, Bogdan Puscas va fi prezent joi, 9 iunie 2016, incepand cu ora 17:00 la De vorba cu Demnitarul tau si va raspunde in direct intrebarilor dumneavoastra pe tema noutatilor din legislatia achizitiilor publice recent adoptata de Guvern.

Puteti adresa intrebarile dumneavoastra pe pagina de internet/facebook a Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Civic incepand cu acest moment. Intrebarile dvs. pot veni in avans cat si in timpul discutiei cu domnul presedinte Bogdan Puscas.

De vorba cu Ministrul tau - initiativa a Ministerului pentru Consultare Publica si Dialog Civic (MCPDC) care sprijina dialogul intre ministri/secretari de stat si cetateni. Sesiunea online ”De vorba cu Demnitarul tau” este disponibila aici: http://goo.gl/zBI1Yo

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati Maria Smarandache, Consilier Presa MCPDC la mobil 0733 309 633  sau e-mail maria.smarandache@gov.ro

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile