«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Invitatie - Scoala Internatioanala pentru Cooperative Sociale, Napoli (Italia), 20-23 Octombrie 2016

Postata in: Evenimente internationale
Data: 2016-07-15

 

 

 

Federsolidarieta - Confcooperative, cea mai mare federatie a cooperativelor sociale din Europa si din lume, membru italian al CECOP, organizeaza cea de-a doua editie a Scolii Internationale pentru Cooperative Sociale, in Napoli (Italia), in perioada 20-23 Octombrie 2016.

Evenimentul, cu un profil antreprenorial ridicat si adresat in special managerilor de cooperative, este imbunatatit in acest an dupa editiile sale de succes din Bertinoro (2014) si Milano (2015). Incepand cu anul trecut, Scoala a devenit un eveniment international, extinzandu-si participarea catre cooperatori din sectorul social din toata lumea. Acest fapt raspunde nevoii crescute de a oferi cooperarii sociale un spatiu international de dezbatere si discutie. 

Scoala Internatioanala pentru Cooperative Sociale se doreste a fi un spatiu unic de invatare, in care discutiile teoretice vor fi insotite de schimburi de practici, permitand intelegerea mutuala intre participanti si incurajand networkingul. Evenimentul va gazdui 40 de persoane, dintre care 20 din Italia si 20 din alte tari. Sesiunile se vor derula in limba engleza.

Programul Scolii Internationale si mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate la acest link

Doritorii pot completa formularul de inregistrare disponibil la acest link si sa il trimita catre Valerio Pellirossi de la Federsolidarietà (pellirossi.v@confcooperative.it), cu CC catre Elisa Terrasi de la CECOP (elisa.terrasi@cecop.coop) pana pe 15 Septembrie 2016 cel tarziu

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile