«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Comunicat FDSC: Increderea romanilor in organizatiile societatii civile a crescut in 2015

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2016-07-19

 

 

Potrivit raportului Indexului Sustenabilitatii Organizatiilor Societatii Civile 2015, realizat in Romania de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, sustenabilitatea organizatiilor a fost stabila in 2015. Romanii au donat mai mult catre organizatiile neguvernamentale, iar bugetele investite de companii in proiectele ONG-urilor au fost in usoara crestere.

Pe 14 iulie, la Bucuresti, au fost prezentate rezultatele studiului Indexul Sustenabilitatii Organizatiilor Societatii Civile 2015. Experti si reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si institutiilor publice au dezbatut tendintele, succesele si obstacolele societatii civile din Romania si regiune. Studiul urmareste contextul general propice pentru societatea civila, cu accent pe cadrul legal, capacitatea organizationala, sustenabilitatea financiara, pe advocacy, furnizarea de servicii, pe infrastructura si imaginea publica.

Varianta completa a raportului se gaseste la acest link

Versiunea in limba engleza a Indexului Sustenabilitatii Organizatiilor Societatii Civile 2015 pentru Europa Centrala si de Est si Eurasia poate fi accesata la acest link

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile