«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Invitatie la cea de-a 29a Conferinta Anuala a Intreprinderilor Sociale Europene, CEFEC, 22-23.09.2016, Lodz, Poland

Postata in: Evenimente internationale
Data: 2016-07-19

 

 

 

Societatea Prietenii Dizabilitatii (Friends of the Disabled Society) din Polonia invita in numele organizatorilor reprezentanti ai intreprinderilor sociale din Europa, ONGuri active in domeniul economiei sociale, organizatii umbrela si institutii publice la cea de-a 29a Conferinta Anuala a Intreprinderilor Sociale Europene, CEFEC, dedicata economiei sociale si problemelor de sanatate mintala, care va avea loc in Polonia (Lodz), in perioada 22-23 Septembrie 2016.

Principalul obiectiv al Conferintei este sa promoveze bune practici ale intreprinderilor sociale europene, cu scopul de a le intari capabilitatile. 

Conferinta va oferi oportunitatea nepretuita de a face schimb de cunostinte profesionale si experiente la nivel international. De asemenea, va contribui la stabilirea de parteneriate transnationale intre diferite organizatii de economie sociala si institutii care sustin intreprinderile sociale in Europa.

Pentru a va asigura ca organaizatia dumneavoastra este reprezentata, va invitam sa completati si sa trimiteti Formularul de inscriere la Conferinta, disponibil la acest link.  

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa consultati pagina web a Conferintei, la acest link

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile