«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Esti pregatit sa devii antreprenor?

Postata in: Oportunitati de finantare
Data: 2016-09-21

Camera de Comert si Industrie Teleorman in parteneriat cu FDSC (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile) si Asociatia REPER21 pregatesc depunerea unui proiect de stimulare a antreprenoriatului inovator, in special in domeniile economiei sociale si verzi, in Regiunea Sud.

Demersul nostru va permite finantarea a 60 de idei de afaceri. Fiecare dintre acestea va obtine o finantare nerambursabila de pana la 40,000 EURO.

Daca sunteti rezident in Regiunea Sud (judetele Teleorman, Arges, Calarasi, Giurgiu, Dambovita si Ialomita) si aveti in plan infiintarea unei afaceri in aceasta Regiune, atunci acest chestionar vi se adreseaza!

Raspunzand la intrebarile acestui chestionar, ne permiteti sa concepem interventii cat mai relevante, capabile sa raspunda nevoilor dumneavoastra si sa va tinem la curent privind demararea activitatilor.

Completarea chestionarului dureaza mai putin de 5 minute iar raspunsurile dvs. vor beneficia de confidentialitate. Pentru ca acestea sa fie luate in considerare va rugam ca, la finalizarea chestionarului, sa apasati butonul "Trimitere".

Chestionarul poate fi regasit la urmatoarea adresa: http://www.esurveyspro.com/s/376922/StartUp

Termenul limita de completare a chestionarului este 07 octombrie 2016 iar pentru detalii suplimentare cu privire la acest demers va stam la dispozitie la adresa de e-mail: viorelia.manda@fdsc.ro, persoana de contact: Viorelia Manda.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile