«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Un nou raport al Comisiei Europene: Social enterprises and their eco-systems: developments in Europe (Intreprinderile sociale si eco-sistemele lor: evolutii in Europa)

Postata in: Noutati editoriale
Data: 2016-10-26Comisia Europeana a publicat recent o serie de rapoarte care ilustreaza situatia de fapt si evolutia intreprinderilor sociale din Europa. Cercetarea a fost derulata de cercetatori independenti care au beneficiat de suportul retelei EMES si al centrului de cercetare EURICSE. 

In fiecare tara cercetatorii au luat parte la un proces interactiv, alaturi de o serie de factori interesati, ca sa asigure acuratetea datelor prezentate.

Cele sapte rapoarte de tara prezinta o imagine comprehensiva a intreprinderilor sociale si a eco-sistemelor acestora din Franta, Italia, Spania, Belgia, Irlanda, Slovacia si Polonia. Rapoartele sunt disponibile exclusiv online, in limba engleza la acest link.

Sursa: aici

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile