«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ziua Intreprinderilor Sociale 2016

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2016-11-02

 

 

Aflata la a III-a editie, Ziua Intreprinderilor Sociale 2016 este un eveniment ce face parte din Proiectul "Dezvoltarea de parteneriate in vederea consolidarii antreprenoriatului social", coordonat de catre Fundatia NESsT Romania si implementat in parteneriat cu Social Entrepreneurship Initiative & Foundation (SEIF, Elvetia) si Fundatia Alaturi de Voi (ADV, Romania).

Obiectivul general al proiectului consta in intarirea rolului intreprinderilor sociale, ca si promotori de schimbare pozitiva spre o societate incluziva, transferand cunostinte si bune practici intre Romania si Elvetia. Proiectul este co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Evenimentul se adreseaza atat antreprenorilor sociali din Romania, cat si altor actori din sector – institutii financiare, finantatori, reprezentanti ai autoritatilor publice, organizatii de suport pentru antreprenori, pasionati de a gasi solutii la problemele cu care se confrunta intreprinderile sociale.

Participarea este gratuita si locurile sunt limitate.

Evenimentul va avea loc pe data de 8 noiembrie 2016 la Hotel Novotel Bucuresti (Calea Victoriei 37B,  010061).

Mai multe informatii, agenda evenimentului si vorbitori invitati puteti gasi la acest link.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile