«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Gathering to Grow - doua evenimente dedicate antreprenoriatului social european

Postata in: Evenimente internationale
Data: 2016-11-03

 

 

Impreuna cu partenerii SEED7 si membri ai retelei de intreprinderi sociale Euclid Network, Euclid Network anunta "Gathering to Grow" -  doua evenimente conexe, privind antreprenoriatul social European, ce vor avea loc anul viitor.

Gathering to Grow I este un eveniment de invatare si de intalnire axat pe antreprenoriatul social in practica. Intalnirea va avea loc la Lisabona, in perioada 19-20 Ianuarie 2017 și este deschisa absolventilor de stagii Erasmus pentru Tineri Antreprenori si tuturor antreprenorilor sociali care au curajul si imaginatia sa lucreze dincolo de frontiere pentru o schimbare pozitiva.

Gathering to Grow II este o audiere la Parlamentul European, in data de 8 februarie 2017, gazduita de domnul Guillaume Balas. Evenimentul va integra informatiile practice de la Lisabona la Bruxelles si in mediul de politici de la nivelul UE, in special Initiativa privind Antreprenoriatul Social.

Inscrierile la evenimente se vor deschide pana la sfarsitul lunii Octombrie.

Persoanele interesate sunt invitate sa acceseze acest link.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile