«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Dezbatere publica referitoare la "Legea privind subventionarea din fonduri publice a serviciilor sociale acordate de asociatii, fundatii si cultele recunoscute de lege"

Postata in: Noutati legislative
Data: 2011-12-13

 

O serie de legi importante pentru furnizorii de servicii sociale vor fi dezbatute la finalul acestei saptamani la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Astfel, vineri, 16 decembrie 2011, la ora 10.00, organizatiile neguvernamentale interesate isi pot sustine punctele de vedere cu privire la modificarile legislative initiate de MMFPS in vederea corelarii unor acte normative cu cadrul legal impus de Legea asistentei sociale. Printre aceste acte normative se numara si Proiectul "Legii privind subventionarea din fonduri publice a serviciilor sociale acordate de asociatii, fundatii si cultele recunoscute de lege" (Legea subventiilor). Mai multe detalii privind dezbaterea publica puteti gasi la aceasta pagina.

In data de 29 noiembrie, FDSC si Institutul de Economie Sociala au lansat un apel catre mediul ONG pentru formularea de amendamente la propunerile privind Legea subventiilor. Astfel, a fost realizat un document care prezinta opiniile si propunerile primite pana in prezent de catre FDSC, document care va fi prezentat si sustinut la dezbaterea publica de vineri. Documentul il puteti descarca la acesta pagina.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile