«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Inscrie-te in catalogul de produse destinat actorilor economiei sociale din Romania!

Postata in: Stiri IES
Data: 2011-12-13

Institutul de Economie Sociala administreaza primul spatiu online destinat promovarii produselor si serviciilor entitatilor de economie sociala din Romania.

Catalogul de produse al IES este o facilitate acordata prin platforma www.ies.org.ro entitatilor de economie sociala care se inregistreaza in baza de date, beneficiind astfel si de alte facilitati:

  • posibilitatea crearii unui profil propriu care contine informatii referitoare la organizatie, fotografii si clipuri relevante, materiale de prezentare etc;
  • posibilitatea de a publica stiri si anunturi referitoare la activitatile proprii de economie sociala;
  • incarcarea materialelor, publicatiilor si a altor resurse relevante in domeniu

Catalogul de produse este vizibil pe pagina principala a platformei, in partea de jos, si contine diferite categorii de produse si servicii ale entitatilor de economie sociala.

Cum poti beneficia de serviciile catalogului online?

Daca esti cumparatorselecteaza categoria si subcategoria de produse/ servicii care te intereseaza si iti va aparea o pagina cu imagini si descrieri ale produselor aflate in acea categorie sau subcategorie. Selecteaza produsul pe care-l doresti si vei fi condus catre pagina acestuia, unde gasesti datele de contact ale organizatiei de la care poti comanda.

Daca esti reprezentantul unei organizatii a economiei sociale, te invitam sa-ti faci un cont pe platforma www.ies.org.ro, urmand ca apoi, prin contul propriu, sa iti poti expune si promova produsele sau serviciile pe care le oferi spre vanzare.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la adresa de email adrian.secal@fdsc.ro.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile