«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Bunicii au talent cu Repair Cafe Cluj

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2017-02-09

 

 

Ne aratam pretuirea fata bunicii nostri si ii invitam sa ne impartaseasca talentele lor. " Bunicii au talent " e un eveniment tip sezatoare, se  intampla la Cluj sambata, 11 februarie, la Bastionul Croitorilor. La aceasta prima editie depanam amintiri, invatam sa crosetam, sa tesem si sa pictam. Impreuna. 

De ce BUNICII AU TALENT?
Pentru ca invataturile bunicilor nostri sunt valoroase si de nepretuit. Pentru ca bunicii ne pot fi cei mai intelepti invatatori inspre dezvoltarea unui viitor sustenabil in spatiul urban, pentru o viata traita in respect fata de natura si cu iubire fata de semeni.

Multi din ei sunt practicieni desavarsiti ai unor unor stiluri de viata suficiente si integrate local, fara sa stie, dar cu multa chibzuinta. Fara eforturi, in mod natural, ei au fost parte a unor comunitati care pretuiau cooperarea, convivialitatea si increderea sociala. Claca, sezatoarea erau obiceiuri construite in jurul acestor valori. Sa ii lasam mai multe pe ei sa ne povesteasca. 


BUNICI INVITATI

- Buni Mia si povestea nucilor
- Buni Veta de la Valisoara (Aiud) si povestea botoseilor ce calatoresc in lume
- Bunica Maria de la Poiana (Aiud) si povestea gentutelor tricotate pentru nepoti
- Bunicul Val si o viata povestita prin pictura
- Bunica Nadia si andrelele

AI UN BUNIC/ O BUNICA TALENTAT/A si ai dori sa il/o inviti sa ne spuna o povata, sa ne invete un lucru la care se pricepe tare bine? Sau pur si simplu sa socializeze cu alti bunici?
Da-ne de stire si scrie-ne un email la repaircafe.ro@gmail.com pana joi, 9 februarie, spune-ne numele bunicului tau si mestesugul pe care doreste sa il impartaseasca. Dorim doar sa ne asiguram ca suntem pregatiti sa ii primim cum se cuvine pe bunicii nostri.

CAND? PENTRU CINE? UNDE? 
Oameni mari si oameni mici, bunici si nepoti sunt invitati sambata, 11 februarie, orele 16.00-18.00 la Bastionul Croitorilor din Cluj Napoca. Oricine e binevenit, cu sau fara bunic, cu sau fara nepot, accesul fiind GRATUIT atat pentru public cat si pentru bunicii mesteri, povestitori sau expozanti.

Seria evenimentelor BUNICII AU TALENT e initiata de Asociatia Cercul Social, Repair Cafe Cluj, Casa de Cultura Permanenta, in parteneriat cu Asociatia Parinte inFloresti si J'adore events.

Sustinatori: Centrul de Cultura Urbana Bastionul Croitorilor, Primaria Municipiului Cluj-Napoca.

Parteneri Media: I Like Cluj, Institutul de Economie Sociala, Romania Pozitiva, Societal, StiriONG.ro

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile