«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Kick Off Social Impact Award 2017 te provoaca sa construiesti viitorul

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2017-02-21

 

 

 

Daca esti tanar profesionist, student sau elev, te provocam sa construiesti viitorul. Sa creezi solutii inovative la problemele sociale din comunitatea ta. Participa marti, 28 februarie, la Kick Off Social Impact Award 2017 si devino parte din cel mai mare program international dedicat tinerilor interesati de antreprenoriat social.

Social Impact Award 2017 este o competitie de idei si un program educational in inovare sociala prezent in 20 de tari si dedicat tinerilor care vor sa construiasca solutii inovatoare la problemele sociale curente. In cadrul SIA 2017 participantii pot castiga unul dintre cele 3 premii de 1.500 euro sau premiul de popularitate in valoare de 500 euro. Pe langa premiile in bani, proiectele finaliste vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri nationale si internationale in perioada mai – octombrie 2017, in Bucuresti si Belgrad.

Ce se va intampla la Kick Off?

  • In cadrul unei conferinte interactive vei afla mai multe despre Social Impact Award, problemele lumii in care traim si rolul pe care antreprenoriatul social il poate avea in rezolvarea lor. 
  • Te vei bucura de un spatiu informal de networking unde poti intalni antreprenori sociali sau alti tineri care iti impartasesc aspiratiile.

Inscrieri

Daca esti unul dintre tinerii care vor sa produca o schimbare in societate intr-un mod constructiv, asteptam cu drag inscrierea ta! Pentru a participa la eveniment este necesar sa completezi acest scurt formular.  Inscrierile vor fi procesate in ordinea primirii si in limita locurilor disponibile.

In Romania SIA se afla la cea de-a sasea editie si este organizat de Global Shapers Bucharest HubSocial Innovation Solutions si Universitatea Alternativa.

Stire preluata de aici.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile