«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Atelier de Reparatii si schimb de bijuterii cu Repair Cafe Cluj

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2017-03-29

 

 

 

Bijuteriile ne coloreza momente din viata. Ne aduc culoare, delicatete, simplitate si eleganta. Dar ce faci cand cerceii tai preferati s-au stricat? Dar cu colierul de care te-ai plictisit ce se intampla? Noi speram ca nu le-ai aruncat si avem o invitatie pentru tine! Pe 30 martie, Repair café Cluj in parteneriat cu Orangerie te invita la un eveniment de reparatii si schimb de bijuterii, la Flowers Teahouse, incepand cu orele 18.

Ce se intampla timp de 2 ore?

- Reparatii bijuterii cu
- Carmen Orasanu, reprezentanta a brandului de bijuterii din hartie reciclata, Chiramó
- Loredana Mihai creatoare de coliere crotetate de la Ghemul Loredanei

- Schimb de bijuterii: venim cu bijuteriile de care ne-am plictisit si facem schimb cu cele oferite de ceilalti participanti. Hai sa aducem un aer de primavara in cutiuta cu bijuterii!

Vino s
a te bucuri de inspiratie si de comunitate. Eveniment organizat in spiritul economiei darului. 

Repair Café Cluj doreste sa devina o retea de spatii sociale si economice de incurajare a cooperarii si de raspandire a culturii consumului sustenabil de resurse si energie. Este un proiect al asociatiei Cercul Social. In prezent, “Cercul Social” deruleaza mai multe proiecte de modelare teoretica si practica de sisteme economice circulare, atat in ceea ce priveste reducerea risipei in gestionarea resurselor materiale disponibile in orasul nostru cat si in dezvoltarea de modele economice noi, care sa permita cat mai multor concetateni accesul la tehnologii inovative de productie materiala si sociala.

Coceptul Repair Café a aparut in 2009 in Olanda, fiind formulat de Martine Postma, in acea vreme jurnalist si publicist in Amsterdam. In 2010, Martine a infiintat Fundatia Repair Café (Repaircafe.org). Aceasta fundatie ofera sprijin grupurilor locale din intreaga lume care doresc sa infiinteze propriul lor Repair Café. Fundatia sustine, drept urmare, si Repair Café Cluj, lansat de Casa de Cultura Permanenta in cadrul programului Orasul Vizibil 2015. 

 

Pentru editori

mai multe informatii:

www.facebook.com/repaircafecluj

www.repaircafe.org

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile