«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

A 4a intalnire a Categoriei de Economie Sociala (CESE)

Postata in: Evenimente internationale
Data: 2017-04-05



In data de 04 Aprilie 2017, la Burxelles, a avut loc cea de a 4a intalnire a Categoriei de Economie Sociala, parte a Comitetului Economic şi Social European (CESE). Cu aceasta ocazie, membri categoriei au avut posibilitatea sa discute cu reprezentantii CIRIEC, care redacteaza studiul solicitat de CESE privind “Evolutii Recente in Economia Sociala in Uniunea Europeana”.

La intalnire au participat si delegati ai Reprezentantelor Permanente ale Estoniei si Bulgariei, care au prezentat informatii privind situatia economiei sociale in tarile lor. Estonia si Bulgaria vor detine presedintia Consiliului Uniunii Europene  in cea de-a doua jumatate a anului 2017, respectiv in prima jumatate a anului 2018.

Un punct important al reuniunii a fost prezentarea dnei. Ulla Engelman, sefa Unitatii F2 „Clustere, Economie Sociala si Antreprenoriat”, DG Piata Interna, Industrie, Antreprenoriat si IMM-uri, cu privire la actiunile si strategiile propuse pentru economia sociala si intreprinderile sociale. Prezentarea poate fi vizualizata la acest link.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile