«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ai un proiect fain? Inscrie-l la Gala Fondurilor Structurale!

Postata in: Oportunitati
Data: 2017-11-10



Pe 18 decembrie 2017 are loc la Bucuresti cea de-a doua editie a Galei Fondurilor Structurale, eveniment in cadrul caruia vor fi premiate proiectele de succes finantate din fonduri europene. Evenimentul reprezinta punctul culminant al campaniei "Succesul e…MOLIPSITOR!" desfasurata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro in anul 2017.

Aceasta este prima initiativa coerenta de promovare a binelui realizat in cadrul proiectelor cu finantare europeana si care ofera recunoastere muncii a mii de romani care au implementat proiecte. Prima editie a Galei a avut loc in anul 2014 si s-a bucurat de un real succes, inclusiv de o nominalizare la PR Award: peste 300 de participanti din sala, peste 24000 de spectatori online, peste 101 proiecte inscrise, initiativa fiind promovata inclusiv in revista Panorama a Comisiei Europene.

Inscrierile proiectelor pentru cea de-a doua editie a Galei Fondurilor Structurale in cele 8 categorii se desfasoara pana pe 15 noiembrie. Vor fi premiate proiecte din domeniile educatiei si formarii, turismului, infrastructurii de business/ sociale/ educationale/ de transport/ rurale/ urbane, agriculturii si pescuitului, finantarilor private, structurilor de economie sociala, start-upurilor si finantatorilor mici.

Mai multe detalii despre sectiunile Galei si inscriere sunt disponibile la acest link

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile