«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Social Impact Award cauta tineri romani cu idei de afaceri sociale!

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2018-02-01



Marti, 20 februarie 2018, incepand cu ora 18:00, la Universitatea Alternativa (Bulevardul Dacia, nr 99, va avea loc evenimentul de lansare a editiei cu numarul 7 a Social Impact Award Romania, o competitie de idei si un program educational ce incurajeaza tinerii romani dornici sa aduca o schimbare in societate prin antreprenoriat social. Tinerii antreprenori, studentii si liceenii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ pot primi contextul de crestere prin care sa invete sa faca acest lucru.

Programul are la baza mai multe principii, printre care: conectarea participantilor la o retea internationala de antreprenori, freelanceri, ONG-isti si reprezentanti ai mediului de afaceri; ghidarea tinerilor astfel incat sa dezvolte concepte de afaceri cu impact social, care sa aiba la baza modele de afaceri sustenabile si sustinerea celor mai bune idei cu premii in bani, spatiu de lucru si conectare, precum si mentorat.

Social Impact Award este o competitie la nivel international, prezenta in peste 20 de tari, al carei scop principal este acela de a dezvolta tinerii antreprenori si de a pune antreprenoriatul social pe harta oportunitatilor de cariera. In Romania, echipa SIA a pregatit o experienta educationala complexa menita sa transforme idei in proiecte concrete.

Evenimentul de lansare va avea loc marti, 20 februarie, incepand cu ora 18:00, la Universitatea Alternativa (Bulevardul Dacia, nr 99). Participantii vor avea ocazia sa afle mai multe detalii despre competitie si sa participe la o conversatie despre antreprenoriat social, alaturi de antreprenori sociali cu experienta, reprezentanti ai mediului de business si fosti finalisti SIA. Tematica evenimentului de lansare va provoca antreprenori sociali cu experienta si participantii la eveniment sa gaseasca punti de colaborare intre afacerile traditionale si afacerile sociale.

Mai multe detalii pot fi gasite pe pagina evenimentului sau pe site-ul competitiei.

Social Impact Award este o competitie internationala de idei de afaceri sociale care promoveaza antreprenoriatul social in randul tinerilor. In Romania, proiectul se afla la cea de-a saptea editie si este organizat de catre Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions si Universitatea Alternativa. 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile