«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Aplica pana pe 15 mai la Social Impact Award, competitie cu premii de 5000 de euro pentru idei de afaceri sociale!

Postata in: Oportunitati de finantare
Data: 2018-05-07



Vrei sa calci pe urmele antreprenorilor care au schimbat lumea? Tinerii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 15 mai la Social Impact Award, o competitie internationala care sustine tinerii profesionisti, studentii si elevii care vor sa devina antreprenori sociali. Si anul acesta, participantilor li s-a pregatit un program educational complex, premii in bani, spatiu de lucru si conectare, astfel incat ideile lor sa se transforme in proiecte concrete. Afla mai multe despre Social Impact Award in urmatorul video.

Social Impact Award reprezinta, in primul rand, o noua cale de cariera pentru tineri. Formularul de inscriere disponibil pana pe 15 mai este primul pas catre o experienta de invatare completa, care isi propune sa transforme tineri cu potential in antreprenorii de impact de maine.

Dupa primirea aplicatiilor, juriul format din experti in antreprenoriat social va selecta 15 idei de proiecte care vor intra intr-o etapa de dezvoltare si incubare a ideilor pe parcursul verii. Pe 3 octombrie, juriul va acorda 3 premii de 1500 de euro, la care se adauga premiul de popularitate in valoare de 500 de euro, desemnat prin votul comunitatii. Castigatorii vor primi burse de participare la Social Impact Award International Summit, care va avea loc la inceputul lunii noiembrie, in Tbilisi, Georgia, si o vizita de 3 zile la academia de antreprenoriat social Amaphiko Red Bull, in Africa de Sud, in 2019.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul Social Impact Award.

Social Impact Award este o competitie de idei de afaceri sociale si un program educational pentru tinerii care vor sa produca o schimbare in societate intr-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social in randul tinerilor la nivel european si nu numai. Astazi, proiectul este prezent in 22 tari din Europa,

In Romania, proiectul se afla la cea de-a saptea editie si este organizat de catre Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions si Universitatea Alternativa cu sprijinul partenerilor Enel, BCR, Red Bull Amaphiko si Rompetrol.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile