«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

WISE.travel se lanseaza la Iasi!

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2018-05-24

 

 

Fundatia "Alaturi de Voi" Romania va lansa in data de 24 mai, 2018, ora 18.00, in locatia BHB (fostul Corner Pub, Podu Ros), cel mai nou produs de economie sociala - aplicatia web WISE.travel. Evenimentul va marca si implinirea a 16 de activitate a fundatiei, prin care a adus o schimbare in bine in viata a peste 150.000 de copii si tineri din grupuri defavorizate din Romania.

WISE.travel, sub sloganul ”Do good travelling!” isi propune sa puna intr-o singura platforma online, tot ceea ce ai nevoie pentru a calatori la cel mai bun pret si a sprijini in acelasi timp pe cei din jur. WISE.travel ofera mai mult decat o agentie clasica de turism, printr-o platforma online superioara.

Orice achizitie ajuta o cauza sociala, pentru ca WISE.travel imparte profitul cu organizatia non-profit pe care alegi sa o sustii, fara costuri suplimentare pentru calator! Pentru orice serviciu achizitionat de fiecare calator, WISE.travel directioneaza 50% din comisionul agentiei catre ONG-ul dorit. Mai mult, impreuna cu ONG-urile membre, WISE.travel dezvolta si promoveaza activitati de economie sociala in care implica turistii pentru o experienta de neuitat si generare de venituri suplimentare pentru programele sociale, educationale ale ONG-urilor!

Plecand de la experienta de peste 10 ani pe care o avem in domeniul economiei sociale, am creat un produs inovator in domeniul turismului. Lansam aceasta aplicatie online in luna mai, declarata prin lege luna economiei sociale si la aniversarea a 16 ani de ADV Romania. WISE.travel aduce pe aceiasi platforma, persoane care calatoresc in interes personal sau de business, ONG-uri care au nevoie de finantare si companii care folosesc produse travel inclusiv pentru motivarea suplimentara a angajatilor. Platforma nu ofera doar preturi mici, ci directioneaza 50% din comision catre ONG-ul dorit si promoveaza serviciile oferite de intreprinderile sociale din intreaga lume, in care calatorii se pot implica. De exemplu: experiente de voluntariat, turul orasului alaturi de voluntari dintr-un ONG local, sa serveasca masa la un restaurant social sau sa cumpere suveniruri dintr-o intreprindere sociala. WISE.travel promoveaza un consum responsabil in care achizitia realizata contribuie la generarea de ”mai mult bine” pentru cei din jur!”, a declarat Angela Achitei, Presedinte ADV Romania.

Platforma include peste 180.000 de unitati de cazare in intreaga lume (majoritatea cu posibilitate de rezervare/anulare gratuita), peste 14.000 activitati, vacante predefinite cu reduceri de pana la 50%, peste 22.000 de autoturisme de inchiriat, sugestii de zbor si 1.780 de ONG-uri care dezvolta comunitati locale. Urmeaza sa fie integrate bilete la evenimente sportive si concerte, croaziere si pachete turistice. La acest link, poate fi vizualizat filmul de prezentare al produsului.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile