«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Tinerii romani si ideile lor de afaceri sociale in finala Social Impact Award. Voteaza-i!

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2018-09-07

 

 

Social Impact Award da startul Votului Comunitatii: 10 echipe din Incubatorul SIA 2018 sunt parte din etapa de Community Voting unde isi prezinta ideile cu impact pozitiv in comunitatile din care provin. In cadrul Incubatorului de afaceri sociale, echipele lucreaza la transformarea acestor idei in proiecte concrete cu impact pe termen lung.

SIA este o competitie de idei de afaceri sociale, in cadrul careia 3 echipe finaliste au ocazia de a castiga premii in valoare de 5000 de euro, conectare la comunitatea internationala in cadrul Summitul-ui de la Tbilisi, Georgia si acces la academia de antreprenoriat social din Africa de Sud la Red Bull Amaphiko Academy in 2019. Premiile sunt alocate pe baza deciziilor unui juriu specializat:

Ma bucur sa fac parte pentru cel de al doilea an consecutiv din juriul SIA. La fel ca anul trecut, ma bucur sa-i intalnesc pe viitorii antreprenori sociali si sa ma aflu in compania ideilor care isi propun sa transforme, pas cu pas, comunitatile intr-unele mai inclusive si mai apropiate de nevoile tuturor.” Alina Tudor, Head of Sustainability Enel Romania, partener SIA 2018

"Mi se pare foarte important sa ai curajul sa iesi in fata sa iti spui ideea. Oricat de neverosimila ar parea la un moment dat s-ar putea sa fie chiar una dintre ideile care sa iti construiasca tie increderea. SIA imi da de fiecare data ocazia sa ma conectez cu tinerii antreprenori sociali din Romania care vor sa schimbe lumea. Ce mi-as putea dori mai mult decat cadoul asta in fiecare an?Stefan Buciuc, Head of Social Banking Unit - BCR Romania, partener SIA

In cadrul competitiei, nu doar juriul este cel care recunoaste meritul proiectelor inscrise, ci si comunitatea. In perioada 3-25 septembrie puteti alege printr-un vot online 3 proiecte preferate din cadrul SIA 2018. Fiecare proiect este promovat pe site-ul oficial al competitiei printr-un videoclip de prezentare. Echipa cu cele mai multe voturi va castiga Premiul Comunitatii, in valoare de 500 de euro.

De ce sa intri si sa votezi:

  • sustii echipe/idei la inceput de drum;
  • te inspiri din abordarile finalistilor SIA;
  • descoperi produse si servicii cu care ai putea interactiona ulterior in mod direct.

Voteaza aici 3 idei de bine cu care rezonezi si sprijina echipele din Social Impact Award in crearea unei schimbari pozitive in societate!

Afla mai multe despre ideile finalistilor SIA la urmatoarele doua evenimente destinate antreprenoriatului social in Romania:

  • Pe 18 septembrie in cadrul Social Innovation Talk, intr-un context de invatare si descoperire unde alaturi de profesionisti si finalisti SIA putem creiona o conversatie despre Accesul consumatorilor vulnerabili la energie, sanatate si educatie.
  • Pe 3 octombrie in cadrul finalei Social Impact Award 2018, unde ii puteti sustine pe finalisti in timp ce acestia isi sustin pitchurile finale. Juriul va acorda 3 premii in valoare de 5000 de euro, la care se adauga premiul de popularitate in valoare de 500 de euro, desemnat prin votul comunitatii.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul Social Impact Award.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Echipe Social Impact Award 2018 inscrise pentru Votul Comunitatii

----------------------------------------------------------------------------------

Despre SIA

Social Impact Award este o competitie internationala, prezenta in peste 20 de tari din Europa, Africa si Asia, care sustine tinerii profesionisti, studentii si elevii care vor sa devina antreprenori sociali.

In Romania, Social Impact Award se afla la cea de-a saptea editie si este organizat de catre Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions si Universitatea Alternativa cu sprijinul partenerilor Enel Romania, BCR si Red Bull Amaphiko.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile