«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Invitatie - prezentarea si dezbaterea raportului preliminar "Update of the Mapping of Social Enterprises and their Eco-systems in Europe"

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2018-09-25



 

Reprezentantii intreprinderilor sociale din Romania si persoanele interesate de acest subiect sunt invitate la un seminar dedicat prezentarii si dezbaterii raportului de tara preliminar realizat in cadrul proiectului ”Update of the Mapping of Social Enterprises and their Eco-systems in Europe” coordonat de EURICSE si EMES si finantat de Comisia Europeana prin DG Employment, Social Affairs and Inclusion.

Intreprinderile sociale suscita un interes din ce in ce mai mare din partea factorilor de decizie europeni, (la nivel de Tari Membre si CE) ca tip de organizatie de succes, care imbina obiective sociale cu obiective economice, oferind raspuns adecvat multor probleme din societatile europene contemporane.

Raportul pe care supus dezbaterii sistematizeaza si analizeaza situatia intreprinderilor sociale din Romania, surprinzind elemente de dinamica organizationala, cadru de politica publica, principale provocari si tendinte de dezvoltare.

Contributia participantilor la acest seminar va creste calitatea si relavanta raportului pentru practicieni, factori de decizie, specialisti si publicul larg.

Seminarul va avea loc la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala - Universitatea din Bucuresti, strada Schitul Magureanu nr. 9, joi 27 septembrie, 2018, Sala de Consiliu (parter), incepand cu ora 15.00.

Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra pana la data de 26.09.2018 la urmatoarele persoane de contact:

1. Prof. Univ. Dr. Mihaela – Beatrice Lambru, e-mail: lmb_ro@yahoo.com

2. Claudia Petrescu, e-mail: claudia.petrescu@iccv.ro/ claucaraiman@yahoo.com/ claupetrescu@gmail.com

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile