«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Au inceput inscrierile la cursul de competente antreprenoriale in domeniul economiei sociale, organizat in cadrul Proiectului SENSES!

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2018-12-20

 

 

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia va organiza la Pitesti, in cea de-a doua jumatate a lunii ianuarie, un curs de competente antreprenoriale dedicat antreprenorilor sociali. Sesiunile de instruire vor avea loc, la Pitesti, judetul Arges, pentru o grupa de 20 de persoane. Grupul tinta al cursului de competente antreprenoriale in domeniul economiei sociale este reprezentat de antreprenori sociali sau alte persoane interesate de antreprenoriatul social.

Cursul va fi structurat in 5 module de instruire respectiv marketing, vanzari, management, planificare financiara si proprietate intelectuala. Fiecare modul implica furnizarea de cunostinte teoretice si practice, metodele interactive fiind cele utilizate de formatori. La final, participantii vor sustine o proba teoretica si una practica (prezentarea unui Plan de afaceri) in vederea obtinerii certificatului ce atesta formarea in domeniul competentelor antreprenoriale.

Cursul este organizat in cadrul proiectului SENSES, implementat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, in calitate de partener. Proiectul este finantat in cadrul primului apel de proiecte al Programului Transnational Dunarea si are ca obiectiv principal crearea unei retele transnationale de intreprinderi sociale, intreprinderi responsabile social, investitori financiari in economia sociala, factori de decizie, mediul academic, care insumeaza in total 600-800 membri din regiunea Dunarii. Rolul acestora este de a promova in comun un model inovator de intreprindere sociala, precum si inovarea sociala in dezvoltarea

Cursul va fi organizat pe parcursul a doua weekend-uri, in datele: 18.01, 19.01, 20.01, 26.01 si 27.01.2019.

Persoanele interesate sunt rugate sa se inscrie prin intermediul formularului online, la acest link, sau prin email, la adresa programe@adrmuntenia.ro.

Pentru mai multe informatii cu privire la cursul de competente antreprenoriale, va rugam sa transmiteti un email la programe@adrmuntenia.ro, sau sa contactati organizatorii la telefon 0728282196 – persoana de contact Monica MAGUREANU, expert Serviciul Dezvoltare, Directia Dezvoltare si Comunicare.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile