«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Model de buna practica: Societatea Internationala de cercetare pentru al treilea sector lanseaza primul seminar pentru doctoranzi

Postata in: Exemple de urmat
Data: 2012-01-20

 

Societatea Internationala de cercetare pentru al treilea sector ( the International Society for Third-Sector Research) va sustine primul seminar pentru doctoranzii care studiaza cel de-al treilea sector si societatea civila.

Acest seminar le va oferi doctoranzilor sfaturi privind cercetarile pe care le intreprind, cariera in domeniul neguvernamental, publicatii care se pot dovedi folositoare si detalierea anumitor teorii si tendinte din acest sector.

Agenda va fi impartita intr-o sesiune plenara si grupuri de lucru care se vor desfasura in pararlel, pe parcursul carora doctoranzii isi vor putea prezenta si dezbate temele lor de cercetare in prezenta altor colegi si a unor profesionisti care sa le ofere sfaturi.

Seminarul va avea loc in iulie 2012, la Sienna, in Italia, si va primi maxim 50 de participanti care trebuie sa fie membri ai Societatii.

Modelul acestui seminar ar putea fi preluat cu usurinta in orice stat care are programe de doctorat ce privesc sectorul neguvernamental si societatea civila, inclusiv in Romania.

Detalii despre procesul de primire a aplicatiilor si eligibilitatea participantilor, cat si despre desfasurarea generala a seminarului, puteti gasi AICI.

Sursa: socialeconomyaz.org

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile